Brawl Stars Bedava Mega Kutu Veren Kod
4.6 (9)

Brawl Stars Mega Kutu Kodu yabancı bir oyun haberleri sitesinde duyuruldu. 2021 yılında bedava olarak yararlanabilrceğiniz bu kodu kullanarak mega kutu sahibi olabileceksiniz. Supercell geliştirdiği aksiyon oyunu tüm dünyada en çok sevilen mobil oyunlardan birtanesi yapmayı başardı. Çevrim içi aksiyon oyununda yaratılan evrendeki yerinizi aldıysanız sahip olmadığınız bir yeni karakteri bedava kazanma şansınız olacak. Brawl Stars Mega Kutu Veren Kod adı altında paylaşılmya başlanan bu şifreler hem eski hem de yeni başlayan oyuncuların oldukça fazla işine yarıyor. Normalde gerçek para yatırılarak satın alınan yeşil elmaslaela oyun içinde alabileceğiniz bu mega kutuyu basit bir kodla bedava alabileceksiniz. Tabi ki bu kod ücretsiz olarak dağıtılsa da bir sınırı bulunuyor, elinizi ne kadar hızlı tutarsanız kazanma şansınız da o kadar yüksek olacaktır. Brawl Stars Mega Kutu Veren Kod Nedir? Şeklinde sorulan sorularınızı cevapladık.

Brawl Stars Mega Kutu Veren Kod

Brawl Stars Mega Kutu Veren Kod kısa sürede ülkemizde de duyulmaya başlandı. Milyonlarca oyuncusu bulunan popüler oyun ülkemizde de oldukça fazla oynanmaktadır. Genellikle oyun haberleri paylaşan sitelerin bu tür mobil oyunlar hakkında güncel işe yarar içerikler üretmemesi oyuncuları yabancı siteleri takip etmeye yönlendiriyordu. Oyunhaber.com.tr olarak sevdiğiniz mobil oyunlarda bu tür işinize yarayacak içerikler de oluşturmaya özen göstereceğiz. Bize destek olmak ve bu tür mega kutu veren bedava kodların devamı için yazımızı paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Hiç bir ücret ödemeden oyun içerisinde kodu dönüştürerek hediye kutunuza mega kutu düşecek.

2021 yılı için geçerli bu tür kodlar her ay yenilenmeye devam ediyor. Sizde paylaşılacak olan bu yeni bedava kodlardan yararlanmak istiyorsanız bizi takip edebilirsiniz. Bu sayede Brawl Stars Mega kutu veren kod tekrar paylaşıldığında anında haberdar olabilirsiniz. Bu yöntemle kodları hızlı kullanarak sahip olma şansınız yükselecektir.

images 71
Brawl Stars Mega Kutu Kodu

Mega Kutu Brawl Stars da Ne Kadar Önemli?

Brawl Stars oyuncuları Mega Kutunun da önemini tahmin edebiliyorlardır. Yeni üst düzey güçlü karakterlerin sahibi olma şansınızı arttıran bu kutular oldukça değerlidir. Yalnızca oyun içerisinde elmas ile alınabileceği düşünülse de bazen çeşitli etkinliklerle dağıtılan bedava kodlar sayesinde ücretsiz de sahip olabiliyorsunuz.

Ülkemizde Brawl Stars oyuncularına yönelik özel içeriklerin üretilmesi sizleri bu imkanlardan mahrum kılıyor. Bizde bu açığı kapatarak Brawl stars mega kutu kodu gibi sizleri sevindirecek içeriklerimize devam edeceğiz.

Konuyu Oylamak İçin Tıklayın.
[Toplam Oy: 9 Ortalama Oy: 4.6]

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir