Clash of Clans (CoC) Süper iksir Nasıl Kullanılır?
4 (4)

Clash of Clans (CoC) oyununa yeni eklenen süper iksir eşyası nasıl kullanılır? en basit haliyle buradan öğrenebileceksiniz. Hazırlanan rehberimizde süper iksir nedir? ve nasıl kullanılır? gibi merak ettiğiniz sorularınıza doğru yanıtlar bulabilirsiniz. Ülkemizde milyonlarca oyuncusu bulunan strateji oyunu Clash of Clans kendisini geliştirmeye devam ediyor. Oyuna son güncellemenin ardından eklenen süper iksir eşyasının tam olarak ne işe yaradığını bilmeyen oyuncular nasıl kullanılır? gibi sorular soruyorlar. Bizde sizlere tüm bu sorularınızı giderecek mini bir rehber hazırladık.

Clash of Clans Nedir?

Clash of Clans (Türkçe: Klanların Çatışması), Helsinki, Finlandiya merkezli oyun şirketi Supercell tarafından türetilmiş olan çok oyunculu, gerçek zamanlı, freemium, çevrim içi strateji oyunu. Clash of Clans oyununda, oyuncular saldırganlara karşı kendi köylerini korumak için çeşitli savunma mekanizmaları inşa ederken, aynı zamanda saldırma amacıyla da asker üretirler. Oyuncular, en fazla 50’şer kişilik gruplardan oluşan klanlara katılabilir ve klanların kendi içlerinde çevrimiçi sohbet edebilir, klan üyelerinden asker ve büyü isteğinde bulunabilir ve klan arkadaşlarına asker ve büyü bağışlayabilir. Oyuncu bunun yanında klan arkadaşlarıyla diğer klanlarla savaşabilir veya dostluk savaşı yapabilir. Ayrıca klan arkadaşlarıyla mücadele adı altında savaş antrenmanları yapabilir.

Clash of Clans (CoC) Süper İksir Nasıl Kullanılır?

Clash of Clans (CoC) Süper İksir Nasıl Kullanılır?
Clash of Clans (CoC) Süper İksir Nasıl Kullanılır?

CoC Süper İksir, oyun içerisinde envanter üzerinden kullanılamamaktadır. Aynı zamanda diğer iksirler gibi savaşta kullanılabilen bir etkisi de bulunmuyor. Bunun için öncelikle karakter kiralama mağazasını ziyaret etmeniz lazım. Oyun içerisinde savaşacak bir asker kiralarmış gibi siyah, kara iksir ile eşya kiralama yapabildiğiniz mağazaya girin. Ortalama 25 bin Kara iksir isteyen bir savaşçıyı kiralarken 1 süper iksir kullanarak bu karakteri siyah iksir harcamadan kiralayabilirsiniz.

Yani 1 süper iksir ortalama 25 bin kara iksire bedeldir. Kullanım alanı da karakter kiralama sayfasında geçerlidir. İlerleyen güncellemelerde yüksek siyah iksir isteyen bir çok işlemde siyah iksir vermek yerine süper iksir öğesi ile takas işlemleri eklenecektir. Şuanda karakter kiralamak için siyah iksir harcamak yerine bunu süper iksir vererek de halledebiliyorsunuz.

Konuyu Oylamak İçin Tıklayın.
[Toplam Oy: 4 Ortalama Oy: 4]

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir