İnstagram Hareketler Açılmıyor Hatası Çözümü 2021
5 (7)

İnstagram Hareketler Açılmıyor. Son zamanlarda en popüler sosyal ağlardan olan Instagram kullanıcılarının yoğun şekilde şikayette bulunduğu konulara göz atıyoruz. Instagram hareketlerinin açılmamasına dair şikayetlerin her geçen gün artması dikkatlerden kaçmamaktadır. Yüzlerce kişinin oluşturduğu postlarda öne çıkan detayları ve nasıl çözüm elde edeceğinizi sizlerle paylaşıyoruz. İnstagram hareketler açılmıyor şeklinde yapılan paylaşımların neticesinde nasıl bir çözümü elde edeceğinizi görebileceksiniz. Birkaç problemden kaynaklanabilen bu tür bir sorunun ortadan kaldırılması için hangi yöntemlere başvuracağınızı paylaşacağız. Her ne kadar çeşitli güncellemelerle pek çok sorun ortadan kaldırılsa da, Instagram hareketlerinin açılmamasına yönelik bir güncellemenin yapılmadığı görülmektedir. Instagram hareketler kısmına girdiğinizde profilinizle ilgili pek çok detayı görebilirsiniz. Yapılan etiketlemeler, paylaşımlar ve takipçilerinizin etkileşimlerini görüntüleyebileceğiniz alanın açılmaması durumunda hata yazısı görüntülenmektedir.Yenileme simgesiyle birlikte Hareket Yüklenemedi yazısının ekranınızda çıkmasının nedenlerini ve bu sorunun çözümünü bu sayede elde etmiş olacaksınız.

İnstagram Hareketler Neden Açılmıyor?

Çeşitli problemlerden kaynaklı olarak yaşayacağınız bu sorunla ilgili izleyebileceğiniz yöntemleri sizlerle paylaşıyoruz. İnternet bağlantınızda  yaşanan ani kopmalardan kaynaklı olarak bu hataları alabileceğinizi unutmamalısınız. İnternetinizde sorun yaşamadığınızdan emin olduğunuz halde hareketlerin yüklenmediği durumlarda daha farklı yollara başvurabilirsiniz. Instagram hareket yüklenemedi hatasını aldığınızda güncellemeleri kontrol etmenizi öneriyoruz. Uygulamanızın güncel olmadığı durumlarda bu tür hataları almanız mümkündür. Bu nedenle kullandığınız telefonun uygulama marketi üzerinden güncellemeleri kontrol edebilirsiniz. Uygulamanın güncelliğini ve önbelleğini kontrol etmeniz halinde çözüme ulaşabileceğinizi aktarıyoruz. Hasar görmüş durumda olmasını göz önünde bulundurmalı ve Ayarlar sekmesinden bu sorunun çözümüne ulaşmalısınız. Eski telefonlardan yapılan aktarımlar neticesinde hareketler kısmında çeşitli sorunların yaşandığı görülmektedir. Telefonunuzda yer verdiğiniz uygulamanın önbelleğini temizledikten sonra tekrar denemenizi öneriyoruz. Instagram uygulamasını kaldırıp yeniden yüklemeniz de bu tür bir sorunun çözümünde etkili yöntemler arasında yer alır.

İnstagram Hareketler Yüklenemedi Hatası

Yakın çevrenizde ve arkadaşlarınızın telefonunda yer alan Instagram özelliklerinin kendinize ait telefonda yer almadığını görebilirsiniz. İnstagram hareketler açılmıyor şeklinde yapacağınız araştırmalarda kontrolleri nasıl gerçekleştirebileceğinizi aktarmaktayız. Yeni özelliklerin getirilmesinin ardından güncel olmayan uygulamalarda çeşitli hatalar alınmaktadır. Bu nedenle uygulamayı cihazınızdan kaldırıp yeniden yüklemeniz önerilmektedir. Ancak devam eden sorunlar için Ayarlar, Uygulamalar, Instagram Uygulaması, Önbelleği temizle seçeneğine dokunarak aşamaları tamamlayabilirsiniz. Bu yöntemleri uygulamanıza rağmen sonuç alamadığınız durumlarda uygulama içerisindeki Sorun Bildir seçeneğini tıklayarak yetkililerin bu durumdan haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.

İnstagram Hareketler Açılmıyor
İnstagram Hareketler Açılmıyor

İnstagram Hareketler Sorunu Nasıl Çözülür?

Instagram Hareket Yüklenemedi, Ne Yapmalıyım? Şeklindeki sorularınız için bazı yöntemleri paylaşıyoruz.

  1. Telefonunuzu kapatıp açarak telefonunuzdan kaynaklı sorunlar için tedbir alabilirsiniz. Boş alanların olup olmadığını kontrol etmek, tarih yanlışlığı varsa düzeltmek bu çözümler arasında yer alır.
  2. İnternetten kaynaklı bir sorunun olup olmadığını netleştirebilmek için bağlantılarınızı kontrol edebilir ve VPN kullanarak farklı sonuçları izleyebilirsiniz.
  3. Uygulamadaki hatalardan dolayı bu tür bir sorunu aldığınızda versiyonu kontrol edebilir, yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz.
  4. Hesaplarınızdaki etkileşimlerin bu tür sorunlara neden olabileceğini vurguluyoruz. Hesabınızda cezalı durumda olmanız, şikayet edilmeniz ve etkileşimlerde aşırı şekilde yer almanızdan dolayı bu sorunu yaşayabileceğinizi unutmamalısınız.

Tüm bu yöntemleri denediğinizde çözümü elde edebilir ve Instagram hareketlerinden verimli şekilde faydalanabilirsiniz.

İnstagram Hareketler Sorunu Kendiliğinden Düzelir Mi?

Günün çeşitli saatlerinde görebileceğiniz Instagram hatalarına bir yenisi daha eklenmiştir. Kısa bir süre önce aktif hale gelen özelliklerden birisi olan hareketlerin açılmadığına dair hata mesajı alanların her geçen gün arttığı dikkat çekmektedir. Kişisel hesaplarında bu tür hataları alanların, sonrasında ise hesabına giremedikleri veya fotoğraf paylaşımı yapamadıkları görülmektedir. Ağ hatalarından veya uygulamanın güncel olmamasından dolayı yaşanabilen bu tür sorunların kendiliğinden çözüme ulaştığı görülmektedir. Ancak her zaman kendiliğinden çözülmesini beklemek yerine, uygulamada veya cihazınızda birtakım işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. İnternetinizin açık olmasına rağmen yokmuş gibi hata veren ve server erişimlerinden kaynaklanan bir sıkıntı olduğu düşünülen bu duruma karşı çözüm arayışına giren kişilere yardımcı oluyoruz.

Instagram hareketler açılmıyor, Instagram Hareketler Yüklenemedi gibi sorunların Türkiye’de dahil olmak üzere çeşitli ülkelerde yaşandığı belirtilmektedir. Belirli aralıklarda görülen bu tür sorunun kullanıcılardan kaynaklı olmadığı vurgulanmaktadır. Bu nedenle beklemek yerine cihazınızın güncelliğini kontrol edebilirsiniz. Ayarlar kısmında yer alan Instagram uygulamasının güncelliğini kontrol edebilir veya önbelleği temizleyebilirsiniz. Farklı telefonlardan deneyerek sorunun kaynağını çözmeye çalışmalısınız. Böylece hangi aşamada nasıl bir tedbiri alacağınızı netleştirmenin daha pratik olacağını görebileceksiniz. İşe yarayan yöntemler sayesinde bu tür bir hatayı almadan uygulamayı kullanabilirsiniz. Kullanıcı etkileşimlerinin takip edildiği bu alanda beğenilerin ve diğer özelliklerin yer aldığını belirtebiliriz. Uzun süren hatalar karşısında telefonunuzu tamamen sıfırlamanızın faydalı olacağını aktarıyoruz.Cihazlarınızın işletim sistemlerine göre farklı hataları alabilir ve yukarıda belirttiğimiz yöntemleri deneyebilirsiniz.

Konuyu Oylamak İçin Tıklayın.
[Toplam Oy: 7 Ortalama Oy: 5]

YORUMLAR

  1. İnstagram hareketler açılmıyor sorunu için Uzun Süredir Araştırma yapıyorum. Gördüğüm en detaylı yazı bu oldu. Teşekkür ederim.

    191
    7
    1. Biz teşekkür ederiz.

      72
      2

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir