Jahrein Neden Twitch TV’de Yayın Açmıyor?
5 (1)

Jahrein artık neden Twitch TV platformundan yayın açmıyor? takipçilerinin şuanda en merak ettiği soruların başında gelmekte. Platformun ilk günlerinden beri düzenli yayın açan sevilen isimi göremeyenler bunun sebebini oldukça merak ediyorlar. Günümüzde İnternet ortamında canlı yayın denildiği zaman ilk akla gelen platformun Twitch olduğu herkesin kabulüdür. Bu platformda da en eski ve en sevilenler arasındaki isimler listelendiğinde Jahrein’in ilk sıralara geleceğini de yine herkes biliyordur. Bu platform ve yayıncısının ismini yan yana görenler artık göremedikleri zaman oldukça şaşırabiliyorlar. Jahrein Neden Artık Yayın Açmıyor? haberin detayları aşağıda.

Jahrein Artık Neden Yayın Açmıyor?

Jahrein herkesin sevmediği fakat saygı duyduğu bir isim. Zaten herkesin sevdiği bir isim olma gibi bir derdi olmadığından bu tür şeyleri de söylemekten çekinmiyor. Şahsen yayınlarını severek takip ettiğim Jahrein için bende artık neden yayın açmıyor? sorularını kendi kendime soruyordum. Fakat sitemizi bilenler bu soruyu bize yöneltmeye başlayınca bizde sebebini araştırdık.

Jahrein Neden Yayin Acmiyor
Jahrein Neden Yayin Acmiyor

Bilindiği gibi son zamanlarda Twitch platformunda kara para aklayanların listeleri ortaya çıkmıştı. Bu listelerden sonra kara para olayına karışanlar linç yemiş ve ciddi tepkilerle karşılanıyordu. Kara para olayının başını çeken bilinmeyen isimler bu olaylarla ilgili protestolar yapanlara tepki gösterince tehdit edilmeye başlandı. Hem kara para aklayanlara müdahale edilmemesi hemde bu tehditkarlara karşı yayıncıları bir başına bırakan Twitch TV platformu çok eleştirilmeye başlandı.

Jahrein artık Twitch TV’de yayın açmayacağını duyurdu. Ekibi ile birlikte farklı bir platform üzerinden yayın açmaya devam edecekler. Fakat şuanda hali hazırda Twitch TV ile bir sözleşmesi olduğundan dolayı farklı platformlarda da yayın açamıyor.

JAHREİN KİMDİR?

Ahmet Sonuç, 1988’de İstanbul’da doğmuştur. Babası jinekoloji doktoru, annesi ise hemşiredir. İlkokul eğitimini Karabük’te aldı ve ortaokul eğitimi sırasında Antalya’ya taşındı. Ortaöğrenimini Antalya Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra Leipzig Üniversitesi Moleküler Fizik ve Biyokimya Bölümünü okumak için Almanya’ya yerleşti.

Almanya’da eğitim gördüğü yıllarda eğitimden çok oyun oynamaya vaktini ayıran Sonuç, önce YouTube üzerinden videolar çekerek sonraysa Twitch’te yayınlar yaparak internet kariyerine atıldı. Üniversiteyi son sınıfta bıraktı. Polonya’ya taşındı ve G2A’de çalışmaya başladı.

2018 yılında gerçekleştirilen Oyunun Yıldızları Ödüllerinde en iyi yayıncı ödülünü kazandı. Daha sonra Türkiye’ye dönerek Antalya’ya yerleşti. 5 Ekim 2019’da Selin Sonuç ile evlendi.

Nisan 2021 tarihli bir Twitch yayınında, bir sonraki Türkiye genel seçimlerinde bağımsız milletvekili adayı olacağını açıkladı.

Konuyu Oylamak İçin Tıklayın.
[Toplam Oy: 1 Ortalama Oy: 5]

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir