Minecraft 1.7.10 İndir (Güncel)
4.9 (13)

Minecraft oyununun en çok sevilen sürümlerinden olan 1.7.10 sürümünü sizler ile paylaşıyoruz. Minecraft 1.7.10 Sürümünü konu içerisindeki indirme butonlarını kullanarak, indirebilirsiniz.

Popülerliğine popülerlik katarak ilerlemekte olan Minecraft 1.7.10, oynanılanların arasında en çok tercih edilen oyun olarak sıralamalarda birinci oldu. Kendini sürekli geliştiren ve oyuncularına bu tadı katlayarak sunan Minecraft 1.7.10, olduğu bu sektörde, oyun sektöründe en çok tercih edilenlerde devamlı olarak birinci olmayı hedeflemektedir. Sürümlerinde güncelliğe önem vermeyle tanınan Minecraft 1.7.10’un oyun tarzı hayatta kalmayı sürdürme ve bunun için olacakları göze alma oyunudur. Minecraft 1.7.10, Android telefonlarda dahi en çok tercih edilmesinin en önemli etkilerinden biri firmasının Mojang olmasıdır. Her şeyin kontrolü artık bizim ellerimizde olmasıyla bu harika oyunda egemenliğimizi konuşturuyoruz. Küplerimizi yöneterek bu bambaşka dünyada kendi hayatımızı kurduktan sonra, bu hayatta da ilerleme şansını çabucak yakalayabiliyoruz. Bir şeyleri yıkıp en baştan işe başlamak, hayatı kendi elleriyle inşa edip, ilerlemeyi seven harika insanlara sunulan bu harika oyunda da inşa işleri yapılıyor.

Oyunun heyecan ve aksiyonunun hiç bitmediği, adrenalin seviyesinin hep yükseklerde olduğu ve size türlü türlü özgürlükler sunduğu doğru olup, sınırsız kullanım sağlayabileceğiniz küp birimleri, sizle hemen karşılaşmak isteyen yaratıklar ve sizin gibi sizin kurduğunuz hayatı yaşayan yerel köy halkı ve daha fazlası oyunda iki elinizin, on parmaklarınızın ardında sizi bekliyor. Kontrollerin sizin en seveceğiniz türden olması için çalışan oyun yaratıcıları, joystick mantığının olmasını sizin en çok isteyeceğinizi düşünüp böyle karar verdiler. Oyun oynarken bizi oyuna bağlayan ve sanki o oyunu şu an yaşıyormuş gibi hissetmemizin en büyük ve en önemli özelliği olan oyundaki seslerin olmasıysa size çok sevineceğiniz bir haberimiz var çünkü Minecraft 1.7.10’da ses seviyesi sizin en çok tercih edeceğiniz ses seviyesinde ve kalite bakımından en ileri tarzdadır.

Gözlerimizin oyundayken neden oyundan ayrılmadığının bir mantıklı birçok sebebi var ve bu sebeplerden biri grafiklerinin 3D olmasıdır. Oyunun bir diğer harika özelliği ise yabancı dillerle sizi yormayarak, çevrenizdeki arkadaşlarınızda çok daha fazla oynayan görebilmeniz için oyun kurucuları Türkçe dil desteğini sizin hizmetinize sundular ve bu sayede ülkemizde çok tercih edilmekte olan bu oyun dünya çapında 2.415.000 dan daha da fazla indirime ulaşmış ve her geçen gün daha da ilerlemeyi sürdürüyor. Yaratıcı çıkışlarıyla ünlenen Minecraft 1.7.10, bu arayışta olanlara müjde gibi geliyor. Bu oyun sektöründe tutunmak bu zamanda bu kadar zor ve acımasız olmasına rağmen Minecraft 1.7.10 bu piyasada en çok tercih edilen sanal oyun olmuştur. İlk piyasaya sürüldüğünden beri tercihlerde il sıralardan düşmeyen Minecraft 1.7.10, insanlarda resmen pozitif yönde bağımlılık yarattığı gibi özgürlüğünüze düşkün ruhunuza hitap etmektedir. Kendi prosedürlerinize göre oluşturduğunuz, her şeyin sizin ellerinizde ve yönetiminizde olan bu harika bloklu oyun 3D imkanlarıyla her geçen gün sizin ve zevkleriniz için gelişip daha da büyümeye devam ediyor.

Oyuna bakarken gözlerinizde enerji doğuyor ve hayatınız birden cıvıl cıvıl oluyorsa bu bambaşka ve farklı farklı türlerden oluşmakta olan sayısızca rengarenk bloklardan kaynaklı olabilir. Bu sayısız rengarenk bloklarla istersen çok basit isterseniz ayrıntılı ve daha naif yapılar oluşturarak oyununuzu olduğundan daha da güzelleştirebilirsiniz. Oyunda adının Enderman olduğu bir sürü canavarla savaşarak aksiyonunuzu ve adrenalinizi en yüksek tepelerde tutabilirsiniz ya da emek ve zanaat gerektiren, türlü türlü ayrıntılı yapılara sahip, sürekli işlemekte olan çalışkan makineler yapabilirsiniz. İnanın bu oyunda yapılabilecek o kadar çok seçenek ve eğlenilerek geçilecek o kadar çok zaman var ki oyunu indirdikten sonra ne yapacağınızı, nereden başlayacağınızı şaşıracaksınız. İnsanların indirmekte adeta akın ettiği bu ücretsiz oyunu satında alabilerek daha ileriki sürümlerine ve daha güzel ayrıcalıklara sahip olabilir bir adam önde yaşayabilirsin.

Peki bu harika oyunu nasıl kuracağız diye soruyorsanız yazımızı okumaya devam edin. Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki bu oyun çok basit oynanıldığı gibi ayrıca çok basit bir şekilde indirilebiliyor. Buna kendiniz şahit olacaksınız. Diğer türlü türlü oyunlarda olduğu gibi zor kurulumlara rastlamayacaksınız. Kurulum gerektirmeden Hemen dosyayı indiriyoruz ve inen dosyaya iki kere tıklıyoruz. Ardından ayarlara giriyoruz. Sürüm olarak 1.7.10 olanı seçtikten sonra hemen orada gördüğümüz oyna tuşunu işaretliyoruz. İşaretledikten sonra birkaç saniye geçmesine izin veriyor ve bu sınırsız, özgür ruhlu durmak bilmeyen cıvıl cıvıl oyunu artık her an oynayabiliyoruz.

Peki bu sürümde yapılan yenilikler nedir diye sorarsanız hemen söylüyoruz. İlk olarak World Uploader geldi ve bu sayede kendi oluşturduğunuz bu dünyayı realms’lara yükleme şansınız doğdu. İkinci bir diğer özellik ise bloklara diğer sürümlerde komut veremiyordunuz ama bu sürümde artık her blok sizin hizmetinizde ve bunu gibi bir sürü yeni özellik iki elinizin altında. Haydi durmayın hemen Minecraft 1.7.10 indirin. Yeni Dünyanıza hoş geldiniz..

Konuyu Oylamak İçin Tıklayın.
[Toplam Oy: 13 Ortalama Oy: 4.9]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir