Pubg Mobile Ban Kaldırma (Kesin Sonuç)
5 (4)

Tencent Games tarafından geliştirilen Pubg Mobile tüm dünyada oynanabilen ve çok fazla oyuncu kitlesine sahip bir mobil oyundur. Pubg mobile Google Play Store’ da 500 milyondan fazla indirme sayısını da geçerek en çok oynanan global oyunlarından birisi haline geliyor.alıyor. Oyunda haksız bir şekilde ilerleyip rakiplerinin önüne geçmek isteyen kişilerin çoğu zaman hilelere başvurduğunu görürüz. Pubg mobile ise bu hilelere karşı bir önlem alarak hile kullanan oyuncuları bir başka oyuncunun rapor etmesi üzerine inceleyip hile olup olmadığına karar veriyor. Hesapta hile kullanımı var ise ilk olarak belirli bir süreler ile oyundan uzaklaştırılıyor sonrasında hile kullanmaya devam etmesi durumunda ise oyundan süresiz olarak banlanıyor. Hile kullanmadığı halde birçok oyuncunun hesapları da banlanabiliyor. Hile kullanmadığınız halde ban hesabınız ban yediyse aşağıdaki anlattığımız yöntemleri uygulayarak Pubg Mobile hesabınızın banını kaldırabilirsiniz.Ama hile kullanıyorsanız banınızı hiçbir şekilde açtıramazsınız.

Pubg Mobile Ban Yemenize Sebep Olabilecek Faktörler

Pubg mobile hesabınızın ban yemesinde etkili birçok faktör var ve bunları ise şöyle söyleyebiliriz. Hile kullanımı, hile kullanan bir oyuncu ile birçok kez oynamanız, oyunun buglarından yararlanma, oyun içinde diğer takımlar ile birlik oluşturma vb.

Hile Kullanımı : Pubg Mobile hesabınızda hile kullanıyorsanız hesabınızın elbet bir gün ban yiyeceğinizi bilmelisiniz. Hile kullanarak birçok oyuncuyu öldürdüğünüz zaman bu oyuncular sizi hile kullanımından bildirecektir. Sizin hesabınızı ne kadar çok oyuncu bildirir ise ban yeme hızınız o kadar artabilir. Hile kullanımından dolayı oyundan birkaç kere süreli bir şekilde uzaklaştırılsanız dahi bundan sonraki süreçte hesabınız kalıcı olarak banlanabilmektedir.

Hile Kullanan Bir Oyuncu İle Birçok Kez Oynama : Eğer bir hile kullanan arkadaşınız varsa yada otomatik eşleşmeden maça girip hile kullanan bir oyuncu ile arkadaş olup birkaç oyun oynamanız ban yemeniz için yeterli bir sebep olacaktır. Pubg Mobile ekibi birkaç sezondur bu gibi hile kullanımı konularını çok fazla önemsemektedir. Önceki sezonlar hile kullanımlarını çok fazla umursamıyorlardı ama durum artık böyle değil oyuncuların çok fazla geri dönüş yapması sonucunda artık hile kullanımı konusunda hiçbir şekilde göz ardı etmiyorlar.

Oyunun Buglarından Yararlanmak : Bir Pubg Mobile oyuncusu iseniz oyunun buglarından yararlanarak rakip oyunculara üstünlük sağlamak sizin için çok güzel bir şey görünse de oyunun buglarından yararlanan kişiler de oyunun kurallarını ihlal ettikleri için ban yemektedirler. Her sezon farklı bir mod gelen oyunda her sezonun gelmesi ile birlikte oyunun içinde yeni bir bug bulunuyor ve bu da bug yapan oyuncuları diğer oyunculardan daha kolay bir şekilde oyunu kazanmalarını sağlıyor.

Oyunun bugları her bir farklı mod geldikten sonra oyun ekibi tarafından belirleniyor ve böylelikle oyuncuların bu şekilde birbirlerine üstünlük sağlamasının önüne geçiliyor.

Oyun İçinde Diğer Takımlarla Birlik Olma :

Oyun içerisinde birçok kullanıcının başına gelen bu olay sonucu birçok kişi ban yemektedir. Oyun içinde rakipleriniz sizlere zıplayarak bir takım olup, oyun sonuna kalalım böylelikle fazla puan alırız demelerinin sonucunda o kişi ile birlikte rakiplerinize karşı büyük bir üstünlük kazanmış olacaksınız. Bu durum karşısında rakipleriniz sizleri oyun içi takımlaşmadan bildirir ise o zaman ise Pubg Mobile ekibi tarafından hesabınız incelenir. Sonucunda da hesabınız banlanabilir.

Pubg Mobile Ban Nasıl Kaldırılır ?

Pubg Mobile’ da hile kullanan bir oyuncuya ölmek gerçekten de insanın canını çok sıkıyor. Bazen otomatik eşleşme ile oyuna girdiğiniz zaman takımınıza hile kullanan bir oyuncu denk gelebiliyor böyle bir durumda sizin de hesabınızın ban yeme şansı olabiliyor. Oyunda böyle bir durumda veya buna benzer bir durumda ban yer iseniz bu banı kaldırmanın birkaç yolu bulunmaktadır.

Bunları şöyle sıralayabiliriz :

  • Oyun içi destek ile iletişime geçmek
  • Pubg Mobile Türkiye ile iletişime geçmek
  • Pubg Mobile Global ile iletişime geçmek

Bunlardan birini seçerek pubg mobile ekibi ile iletişime geçebilirsiniz ama hesabınızda hile kullanımı varsa bu sizin desteğe yazmanız sonucunda da hiçbir şekilde açılmayacaktır. Pubg mobile ile iletişime geçip ban yiyen hesabınızın banını kaldırmanız için en etkili yol pubg mobile global destek ekibi ile iletişime geçmek olacaktır. Pubg mobile global destek ekibine yazdığınız zaman size daha kısa sürede ve daha net bir cevap gelecektir.

Pubg Mobile Adım Adım Ban Kaldırma İşlemi

  • Mail hesabınıza girin
  • Alıcı kısmına [email protected] bu maili gireceksiniz. Aşağısında ki kısma ise neden ban yediğinizi bilmiyorsanız bunu sorabilirsiniz veya hile kullanmadığınız detaylı bir şekilde yazabilirsiniz.
  • Bunun yanında oyun içinde ban yediğinizin ekran görüntüsünü, ban sebebini, ban tarihini, hesabınızın ID’ sini ve hesabınızın ismini göndermeniz yeterli olacaktır.

Böylelikle Pubg Mobile destek ekibi hesabınızda hile kullanılıp kullanılmadığını tekrardan ele alacaklar ve böylelikle sizin hesabınızın hile kullanmadığı kararına varılır ise o zaman hesabınız açılacaktır. Hesabınızın açılıp açılmayacağı ile ilgili sizlere en kısa sürede mail üzerinden dönüş yapacaklardır.

Pubg Mobile Desteğe Mail Atarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Öncelikle karşınızda bir müşteri hizmetinin olduğunu unutmamalısınız. Daha ilgi çekici ve detaylı yazılar yazarsanız hesabınızın açılma ihtimali artacaktır.

Pubg Mobile oyun ortamında şu anda birçok hile kullanan oyuncu bulunuyor. Hile kullanan ve yukarıdaki oyunun kurallarına aykırı olan davranışları yapan kullanıcıları bildirerek sizde oyunun daha adil bir şekilde oynanmasına katkıda bulunabilirsiniz.

Konuyu Oylamak İçin Tıklayın.
[Toplam Oy: 4 Ortalama Oy: 5]

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir