Pubg Mobile Ödeme İptali
5 (6)

Birçok pubg Mobile kullanıcısı Pubg Mobile Ödeme İptali konusunda yardıma ihtiyaç duymaktadir. Pubg Ödeme iadesini kolay şekilde almaniza yardımcı olmak için konumuzu paylasiyoruz.

Pubg Mobile Nedir ?

Pubg Mobile dünya genelinde oynanan ve Google Play Store üzerinde 500 milyondan fazla indirmesi bulunan bir mobil oyundur. Bu mobil oyun günümüzde çok fazla kullanıcı tarafından merak edilmekte ve oynanmaktadır. İlk olarak oyunu oynamak için Play Store veya App Store aracılığı ile oyunu mobil cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. Sonrasında ise oyuna Twitter, Facebook veya Google Play hesabınız ile giriş yapmanız gerekmektedir sonrasında ise kendiniz için bir karakter oluşturarak oyunu arkadaşlarınızlar beraber yada tek başınıza oynayabilirsiniz. Pubg Mobil sizlere oyunda birçok kıyafet, silah deseni, araç deseni ve oyun içerisinde sizi rakiplerinizden üstün tutmayacak ama sizlerin karakterlerini güzel ve şık gösterecek birçok şeyi oyunun para birimi olan UC ile çark çevirerek, sandık açarak ve bunun gibi birçok şey yaparak elde elde etme imkanı verir. Oyunun sandık açma gibi faaliyetleri için etkinliklerden vs. ücretsiz bir şekilde sandıklar toplanarak bunlarda açılabilir ve böylelikle de yukarıda saydıklarımız itemler elde edilebilir. Herkes oyuna para yatırarak UC (oyunun para birimi) alabiliyor. Böylelikle de sandıkları vs. UC ile açabiliyor.

Pubg Mobile Yanlışlıkla UC Aldım Ne Yapmalıyım ?

images 2021 08 30T233854.696
Pubg Mobile Ödeme İptali

Pubg Mobile da yanlışlıkla uc aldığınız taktirde ise bunun için parayı geri alıp aldığınız kadar UC yi hesabınızdan düşülebilir. Bu işlemi yapmak için ise aldığınız oyun paralarını yani UC yi harcamamış olmalısınız. Öncelikle parayı geri almak için yapmanız gerek ilk şey Google Play’ in web sitesine girmek olacaktır. Eğer telefondan giriyor iseniz de Tarayıcınızın üst tarafındaki 3 çizgiye veya noktaya basarak oradaki masaüstü sitesi kutucuğunu işaretlemeniz gerekecektir. Bilgisayardan yapıyor iseniz bu işlemi sizin yapmanıza gerek yok. Sonrasında Google Play web sitesine girdiğimizde karşımıza çıkan ekranda sağ üstteki şu anda site üzerinden açık olan mailinizi göreceksiniz. Buradan UC’ yi hangi Google hesabı ile aldıysanız o Google hesabına geçiş yapın. Geçiş yaptıktan sonra sayfayı 1 defa yenilemelisiniz. Sonra sayfanın solunda bulunan hesap butonuna tıklıyoruz. Böylelikle bizi hesabımızda yaptığımız işlemleri görebileceğimiz sayfaya geleceğiz. Hesap butonuna tıkladıktan sonra burada ekranın ortalarında sipariş geçmişi butonu olacak ona tıklıyoruz ve burada o Google hesabımız ile yaptığımız tüm harcamaları görebileceğiz. Buradan Pubg Mobil da yaptığınız geri ödemesini almak istediğiniz ödemeyi buluyorsunuz. Sonrasında ise onun sağında sorun bildir butonu olacak onu seçeceksiniz ve size burada aşağıdaki seçenekleri sunacak :

  • Bu ürünü yanlışlıkla satın aldım
  • Satın aldığım bu ürünü artık istemiyorum
  • Bu satın alma işlemini bir arkadaşım veya ailemden biri onayım olmadan yaptı
  • Bu satın alma işlemi ve ödeme hakkında bilgim yok
  • Bu ürünü satın aldım ama ürün elime geçmedi
  • Satın aldığım ürün bozuk veya tanıtıldığı gibi çalışmıyor

Bu seçeneklerden sizin için doğru olanını seçeceksiniz ve sonrasında size bir lütfen sorunuzu açıklayın yerine ise lütfen geri ödememi kabul edin gibi bir yazı yazmanız lazımdır. Böylelikle iptal süreci için işlemi başlatmış bulunursunuz. Sizlere 48 saat içinde bir geri dönüş sağlayacaklardır. Bu geri dönüş olumlu bir şekilde yani paranızın geri yatacağı ile ilgili ise işlemler sizin için tamamdır paranız hesabınıza en kısa sürede geri gelir. Tüm işlemleri doğru yaptığınız halde hayla olumsuz bir sonuç alıyorsanız o zaman uygulamanın geliştiricisi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Pubg Mobile Ödeme İptali

Google Play web sitesinde Pubg Mobile oyununu bulunuz. Bundan sonra ise aşağıya gidip ek bilgi kısmı gelecektir. Burada oyunun geliştiricisi ile iletişime geçebileceğiniz bir e posta yer almaktadır. Buradaki e posta adresine bir mail yazmanız gerekecektir. Mail yazarken kibar bir konuşma olmasına dikkat etmelisiniz. Bu yazacağınız mailden kısa bir sürede olumlu veya olumsuz bir mail gelecektir. Olumlu bir cevap yazarlarsa paranızı hesabınıza yatırılacaktır. Ama satın almış olduğunuz UC’ lerde geri alınacaktır. Eğer o UC’ leri harcadıysanız sizin geri ödeme almanız maalesef ki imkansız olacaktır.

Pubg Mobile’ da UC satın alarak sandık açmak yerine oyunu daha fazla iyi oynayıp ve daha fazla etkinliklere katılım sağlayarak da birçok item kazanmanız çok daha mantıklı. Ama kısa yoldan paramı vereyim diyorsanız da size Pubg Mobile bu seçeneği sunmuş bulunmakta.

Pubg Mobile Güvenli UC Alma

Pubg Mobil da güvenli bir şekilde UC satın almak isterseniz sizi birçok alternatif karşılıyor isterseniz oyun içi satın alım yaparak alabilirsiniz veya bir başka yöntem olan Perdijital, E pin veya Codeshop aracılığı ile en güvenli şekilde oyun içinde harcamak için UC alabilirsiniz. Bu siteler kendilerine de bir kar oranı alacakları için sitelerdeki UC satış fiyatları oyun içi almaya göre büyük bir fark yaratıyor. Aralarından en kolay, hızlı ve güvenilir olanı ise oyun içi satın alım olacaktır. Böylelikle de isterseniz satın aldığınız miktarı harcamadan geri iade talebi oluşturarak bu parayı geri alabilirsiniz ama para iadesini aldığınız zaman UC hesabınızdan geri düşecektir. Siteler aracılığı ile UC aldığınız zaman ise geri ödeme talebinde bulunamayacağınız için bu satın alım yöntemi oyun içi satın alıma göre daha da çok dezavantajlıdır. Güvenmediğiniz ve bilmediğiniz sitelerden UC alımında dolandırıcılık riski olduğu için en iyisi güvenilir, bilinir ve Pubg Mobil tarafından resmi bir UC satış sitesi olarak açıklanan sitelerden alışveriş yapmaktır.

Konuyu Oylamak İçin Tıklayın.
[Toplam Oy: 6 Ortalama Oy: 5]
17 Temmuz 2023

Hot Dog
0 (0)

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir