PUBG Mobile Silah Arkadaşları Maçı Rehberi
0 (0)

PUBG Mobile Silah Arkadaşları Maçı ile ilgili görevi olan oyuncular bunun ne anlama geldiğini bilmedikleri için görevlerini sorunsuz yapamıyorlar. Nedir? sorusunu cevapladık ve silah arkadaşları maçının ne işe yaradığını açıkladık. Dünya da en çok oyuncusu bulunan Mobil hayatta kalma oyununu ülkemizde de milyonlarca oyuncu oynuyor. Ülkemizdeki mobil oyuncuların çektikleri en büyük sıkıntı “PUBG Mobile Silah Arkadaşları Maçı Nedir?” gibi sordukları sorulara güncel cevaplar bulamamak. Ne yazık ki ülkemizde mobil oyun sektörünün büyüklüğü henüz daha keşfedilmemiş durumda. Mobil oyuncular severek oynadıkları PUBG Mobile gibi oyunlarla ilgili gelişmeleri ve kafalarındaki soru işaretlerini gidermek için arama motorunu kullanıyorlar. Ne yazık ki günümüzdeki haber ağları bu tür oyunlarla ilgili güncel içerikler oluşturmamakta. Genellikle yarım bilgiler paylaşan küçük siteler ve yabancı kaynakların içerikleriyle ortalık dolmuş durumda. Bu açığı fark ettiğimiz için PUBG Silah Arkadaşları Maçı hakkında tüm sorularınızı giderecek ve sizleri yeterli düzeyde bilgilendirebilecek bu rehberi hazırladık.

Yurt dışında yapılan araştırmalar oyuncuların yeni güncellemelerle oyuna eklenen çoğu unsuru daha detaylı anlamak için araştırmalar yaptığını gösteriyor. Ülkemizde 1 milyondan fazla oyuncusu bulunan devasa bir oyunda tamamen Türkçe kelimeler kullanılarak hakkında yapılan aramalar yüz binleri bulmuş durumda. Silah arkadaşları maçı gibi çok büyük arama hacmi olmayan kelimelerin de aratılması bu içerikleri paylaşanların sadece kendilerini düşündüklerini gösteriyor. PUBG Mobile Silah Arkadaşları Maçı gibi hakkında bilgi almak istediğiniz tüm konuları yorum olarak yazabilirsiniz.

PUBG Mobile Silah Arkadaşları Maçı Nedir?

PUBG Mobile Silah Arkadaşları Maçı Nedir?
PUBG Mobile Silah Arkadaşları Maçı Nedir?

PUBG Mobile Silah Arkadaşları Maçı Nedir?; oyuna yeni başlamış olan oyuncuların oyunun temel mantığını daha iyi anlaması adına hazırlanan yeni bir eğitici sistemdir. Burada maça giren oyuncular diğer çevrim içi gerçek oyuncularla birlikte eğitime başlarlar. PUBG Mobile oyununun temel yapısı olan silahlar, eklentiler ve sizi hayatta tutacak ekipmanların önemlerini, nerelerde ve hangi şartlarda kullanılması gerektiğini öğretmektedir. Aynı zamanda profesyonel oyuncuların profesyonelliğini sağlayan stratejiler ve tekniklerin de nasıl geliştirildiği acemi oyunculara gösterilir.

Bu sayede oyuna yeni başlayan bir PUBG Mobile oyuncusu ondan daha önce başlayan diğer oyuncuların tecrübelerine hızlı yükselebilir. Tabi ki en iyi olmak için stratejiler geliştirmek ve bol antrenman yapmak önemlidir. Fakat oyunun mantığını anlamak için günlerini harcamasına gerek kalmaz.

PUBG Mobile Silah Arkadaşları Maçı Görevi

PUBG Mobile Silah Arkadaşları Maçı Görevi asıl amacı bu sistemi her oyuncuya tanıtmayı amaçlamaktadır. Yeni başlayan oyuncular daha önceki oyunlardan alışık oldukları basit ve gereksiz bir öğretici oyunu sandıkları için genellikle bu oyunu oynamak istemiyorlar. Fakat PUBG Mobile oyunu Silah arkadaşları maçını normal oyunlardan daha zevkli hale getirmek için antrenmanın ucunu sınırsızlaştırarak aynı zamanda bu deneyimi diğer çevrim içi oyuncularla yaşamanızı sağlıyor. Oyun içerisindeki görev sistemine de eklenmesinin sebebi bu ön yargıları kırmak için oyunculara bu maçı bir kere de olsa denetmeyi amaçlamak.

PUBG Mobile Silah Arkadaşları Maçı Görevi
PUBG Mobile Silah Arkadaşları Maçı Görevi

PUBG Mobile Silah Arkadaşları Bizim Askerlikte Badi Dediğimiz Sistemdir

PUBG Mobile Silah Arkadaşları demek oyundaki öğreticilerin haricinde bir oyuncuya takım arkadaşlarıyla nasıl hareket etmesi gerektiğini de göstermektedir. Bu her ne kadar bireysel olsa da girilen takım maçlarında bireysel hareket eden oyuncuların başarısızlıkları gerçek hayattaki gibi olması şaşırtmıyor. Askeriye de olan disiplin ve birlik olmak bu oyunda da en iyi şekilde aktarılmıştır.

Bilene badi yoldaş demektir. Atanınca bir ömür yoldaş demektir badi. Badi evlenince düğününe gelecek devrendir badi aslen yürektir. Anlayana… Badi kandır yeri geldiğinde yerine dayak yiyen, badi yastır seninle üzülen, badi heyecandır seninle sevinen, badi efsanedir geri gelmemeyi bile bile ölüme giden.

Ama adama badi bunlar olur. Sen adam gibi badi isen sende adam gibi badiye düşersin. Badi eşyadır bazen olmayınca seninle paylaşan, sevgidir, aşktır, sevdadır arkadaşlığın sevgisidir badi. Badi budur bilen badi candır kısaca can badi.. İşte badi budur arkadaşım erkeksen seninle olan işte badi budur seninle yola çıkan, badi budur ki esince kızan badi budur yeri gelince seni tek savunan. Badi Ne Demektir Öğrenmiş olduk.

PUBG Mobile PUBG MOBILE Team Up Challenge 2021 Turnuva Etkinliği Başlıyor!

PUBG MOBILE Team Up Challenge 2021 adı altında düzenlenen yeni turnuva etkinliğine dünya genelinde 70’den fazla influencer katılıyor. Türkiye’yi temsilen oluşturulan takımın liderliği ise ünlü pop sanatçımız Hadise üstleniyor. Güncel takım listesini aşağıdan görebilirsiniz. Haberin detayları sitemizde yer almaktadır.

  • Doch,
  • Mezarcı,
  • Nisa Ölmez,
  • Solkay,
  • Frozennx
  • Soulless
Konuyu Oylamak İçin Tıklayın.
[Toplam Oy: 0 Ortalama Oy: 0]

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir