Roblox Starving Artists Kodları (2022) Yeni
5 (2)

Roblox Starving Artists Kodları arayan oyunculara özel olarak 2022 yılında kullanabileceğiniz yeni kodları listeledik. Bu kodlar sayesinde Açlıktan ölen sanatçı etkinliğindeki hediyelere ve ödüllere sahip olabilirsiniz. Dünyanın en sevilen oyunlarının başında gelen Roblox ülkemizde de binlerce oyuncu tarafından oynanmaktadır. Ne yazık ki oyun içerisinde oyuncuların çok fazla işine yarayacak olan Roblox Starving Artists Kodları gibi çeşitli kodları paylaşan yerli oyun haber siteleri bulunmamaktadır.

Oyuncuların bizden istedikleri bu kodlar için yaptığımız araştırmalarımızı hızlandırmaya ve sıklaştırmaya başlayacağız. Artık 2022 yılı boyunca Roblox Starving Artists gibi oyun içerisinde kullanabileceğiniz bedava kodlarla ilgili araştırmalarımız devam edecek. Eğer bunun gibi bulamadığınız farklı kodlar varsa yorumlarda belirtebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak sunduğumuz bu kodların yanı sıra oyun içerisinde yine işinize yarayacak diğer oyun haberlerine de ağırlık vereceğiz.

Roblox Starving Artists Kodları

Roblox oyununda kullanabileceğiniz bu Açıktan ölen sanatçı kodları çoğu oyuncunun ilgisini çeken ve araştırma yaptığı önemli kodlardan oluşmaktadır. Parça, parça bulabildiğiniz bu kodları Roblox Starving Artists Kodları adı altında hazırladığımız bu içerikte bir araya getiriyoruz. Aynı zamanda bu konuyla ilgili merak edip sorabileceğiniz diğer soruları da sizler için cevapladık. Eğer aklınıza takılan ve cevaplanmamış bir sorunuz bulunuyorsa, onu da yorum olarak yazmanız yeterli olacaktır.

Roblox Starving Artists Kodlari
Roblox Starving Artists Kodlari
Kod:Ödülü:
starving100 art coins
Roblox Starving Artists Kodları

Yukarıdaki listede verilen Roblox Starving Artists Kodları yenileriyle güncellenmeye devam edilecektir. Bu listede sizlere sunulan kod şuanda oyun içerisinde aktif olarak kullanıp, ödüllerinden yararlanabileceğiniz bir koddur. Eğer yeni gelen güncellemelerin ardından Roblox oyununda Starving Artists kodu kullanıma kapatılırsa veya yeni bir kod paylaşılırsa buradan en hızlı şekilde sizlere sunulacaktır.

Roblox Starving Artists Kodları Nasıl Kullanılır?

Roblox Starving Artists Kodlarına sahip olmak ödülü hemen alabileceğiniz anlamına gelmiyor. Eğer bu kodu hesabınıza tanımlamazsanız ödülünde sahibi doğal olarak olamazsınız. Bilmeyenler için bu etkinlik kapsamında ödüllere nasıl ulaşabileceğinizi bilmiyorsanız aşağıdaki adımları izleyin.

  1. Roblox Starbing Artists Girişi Yapın
  2. Twitter butonuna basın,
  3. Yukarıda verilen Kodu karşınıza gelen alana yazın,
  4. Gönder butonuna tıklayın,

Bu sayede kodun ödülü hesabınıza tanımlanacaktır. Roblox Starving Artists Kodları gibi işinize yarayabilecek diğer kodlarında araştırmaları yapılarak sizlerle paylaşılmaya devam edilecek. Bu konu hakkında 2022 yılı boyunca merak ettiğiniz sorularınız olursa aşağıda yorumlarda belirtebilirsiniz. Herkese keyifli oyunlar dileriz.

Konuyu Oylamak İçin Tıklayın.
[Toplam Oy: 2 Ortalama Oy: 5]

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir