PES 22 Demo İndir Bedava Nasıl Yapılır?
5 (2)

PES 22 Demo İndir seçeneklerinin açılmasının ardından insanlar Bilgisayar, pc, ps ve xbox platformuna nasıl bedava indirebileceklerini araştırıyorlar. Oyunhaber.com.tr olarak sizlere en çok ilginizi çekecek ve işinize yarayacak güncel önemli haberleri sunmaya devam edeceğiz. Konami tarafından geliştirilen dünyada en çok beğenilmiş futbol oyun serisi olan PES’in yeni oyununa ait bir demo yayınlandı. Henüz daha tanıtımları yeni yapılmaya başlanan Pes 22 için demosunu bedava olarak kullanıcılara sunacağını söylemişlerdi. Bir anda paylaştıkları bu bedava demoyu deneyen oyuncular Konami şirketinin anketine katılarak pes 2021 oyununda 25.000 gp para da kazanabiliyorlar. Eğer şimdiden Pes 22 deneyimini platformlarınızda bedava yaşamak istiyorsanız bu yazımızdan yararlanabilirsiniz. Sizlere yalnızca Pes 2022 demo indir seçeneklerini sunmakla da yetinmeyeceğiz. Aynı zaman da oyunla ilgili bilmeniz gereken güncel bilgileri de buradan sunacağız.

PES 2022 Demo İndir Nasıl Yapılır?

Pes 2022 oyununun demo sürümünün bedava olacağı hiç düşünülmüyordu. Tıpkı daha önceki serilerde olduğu gibi demo aşamasının seçkin oyuncularla paylaşılacağı düşüncesi yaygındı. Fakat daha önceden de açıklamadıkları bir şekilde pes 22 oyunun çıkacağı platformlar üzerinden demo sürümünün indir seçenekleri açıldı. Kullandığınız cihaz Bilgisayar, Pc, PlayStation, Ps4, ps5 veya xbox üzerinden indirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken Konami resmi sitesindeki Pes 22 seçeneğini işaretlemek olacak. Daha sonrasında ise nasıl indirebileceğiniz site zaten tarif ediyor. Seçenekleri işaretleyerek hemen oyunu cihazlarınıza indirebilirsiniz.

images 70 2
Pes 22 Demo İndir

Daha önce demo sürümü herkese açık gerçekleşmediği için bazı tecrübesizlikleri görür gibiyiz. Fakat bu haliyle bile oyunun ne kadar kaliteli olduğunu fazlasıyla anlayabilirsiniz. Pes 22 Demo İndir sonrasında oyuna girdiğinizde 6 farklı seçkin takım sizleri karşılıyor olacak. Oyunun grafiklerinin düşük ve eksik hali ile oynayacaksınız. Zaten boyutunun düşük olması da demo oynadığınız gerçekliğini hiç unutmamanız sağlıyor.

Şuan için çevrim içi oyuncularla 1 vs 1 maçlara girebiliyorsunuz. Unutmamanız gereken bir diğer önemli bilgi ise demo sürümünün 7 temmuz tarihinde sona erecek olması. O tarihe kadar Pes 22 Demo İndir seçeneğini mutlaka kullanın ve ödüllerin sahibi olun. Ayrıca bu sürpriz gelişmeden yararlanarak oyun çıkmadan önce deneyimleme fırsatını kaçırmayın.

Pes 22 Neden Bedava Demo Çıkardı?

Pes 22 aslında kapalı beta aşamasına gireceği biliniyordu fakat hepsinden önce açık betadan ziyade bir demo sürümünü bedava paylaşması düşünülmüyordu. Aslında demo sürümünü habersiz çıkararak kısa sürede büyük ilgi görmesini sağladı. Ayrıca demo aşamasında çok büyük ilginin ağırlığını da taşımak zorunda kalmadılar. Nereden bakılsa mantıklı olan bu hamleyi bir anketle geri dönüşde sağlamasını başarmışlar. Oyunun gelişmesinde bu geri dönüşlerin önemi de çok büyük olacak.

PES 2022 Demo İndirmeden Önce Sistem Gereksinimleri Kontrolü:

  • İşletim Sistemi: Windows 10 – 64bit.
  • İşlemci: Intel Core i7-3770 / AMD FX 8350.
  • Bellek: 8 GB RAM.
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 760 / AMD Radeon R9 270X.
  • Depolama: 40 GB kullanılabilir alan.
  • İlave Notlar: Resolution 1920 x 1080.
Konuyu Oylamak İçin Tıklayın.
[Toplam Oy: 2 Ortalama Oy: 5]

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir