Pubg Dış Sağlayıcıdan Doğrulama Yapılamadı Hatası Çözümü
4.7 (13)

Son dönemlerin en sevilen online oyunlarından biri olan PUBG oyunu toplamda 17 milyonun üzerinde oyuncu tarafından oynanmaktadır. Günlük ortalama anlık oyuncu sayısı ise, 1 milyonun üzerinde olduğu bilinmektedir.

Pubg Oyununu Steam üzerinden oynayan oyuncular ara ara Pubg Dış Sağlayıcıdan Doğrulama Yapılamadı şeklinde hata mesajı ile karşılaşmaktadır. Online oyunların server üzerinden çalışarak, oyuncuların anlık olarak birbiri ile etkileşim kurması saglanmaktadır. Bir oyuncunun diğer oyuncuları sorunsuz olarak görmesi yani LAG diye adlandırılan sorununu yaşamaması için oyuncunun internet hızı ve sistemi dışında oyunu barındıran yapımcı şirketin, server internet hızı ve sunucu kapasitesinin çok iyi olması gerekmektedir.

images 2022 02 18T142641.143
Pubg Dış Sağlayıcıdan Doğrulama Yapılamadı Hatası Çözümü

Tabi oyun Steam aracılığı ile oynandığı için Steam bağlantılarında da aynı şekilde oluşabilecek bir sorunda PUBG oyunu da etkilenecektir.
Anlık bir milyonu aşkın kullanıcı kapasitesine sahip ve oldukça fazla veri akışı gerektiren PUBG oyununda Pubg Dış Sağlayıcıdan Doğrulama Yapılamadı Hatası kullanıcıdan ziyade, sunucu kaynaklı yaşanmaktadır. Bağzı kaynaklar bu hatanın pubg sunucularının anlık aşırı yükünden fazla ısındığını ve kullanıcıların bu neden ile Pubg Dış Sağlayıcıdan Doğrulama Yapılamadı Hatası ile karşılaştığını belirtseler de PUBG ve Steam ekibinden konu hakkında bir bilgi verilmemiştir. Eğer sizde Pubg Dış Sağlayıcıdan Doğrulama Yapılamadı hatası ile karşılaşıyorsanız. Hatanın duzlemesi için biraz bekleyip tekrar denemelisiniz. Bu hata için sizin yapabileceğiniz bir işlem bulunmamaktadır. Pubg Dış Sağlayıcıdan Doğrulama Yapılamadı hatasının PUBG ekibinin en kısa sürede çözeceğini tahmin etmekteyiz. Konu hakkında aklınıza takılan bir soru veya düşüncelerinizi alt kısımdaki yorum bölümünden bizler ile paylaşabilirsiniz. İyi oyunlar dileriz.

Konuyu Oylamak İçin Tıklayın.
[Toplam Oy: 13 Ortalama Oy: 4.7]

YORUMLAR

  1. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Bu sorunu ara ara uzun zamandır yaşıyorum pek duzeltilecegine umudum yok malesef.

    178
    4
  2. bilgilendirme için teşekkürler. Pubg Dış Sağlayıcıdan Doğrulama Yapılamadı başımıza dert. Lütfen çözülsün.

    18
    0

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir